Sider

søndag 4. november 2007

Altfor lenge siden

Jada eg vet det. det er altfor lenge siden eg har oppdatert bloggen vår.

Skal forsøke og gjøre noe med det, men nå som det er komt valp i hus er det jaggu ikke enkelt og få gjordt alt en har lyst til og gjøre.

Men altså Briarden Paul er komt i hus og han er bare helt fantastisk nydelig.

Mont De Valer Anges Paul du coeur er han fulle navn. Engel Paul av hjertet. Skal det vist nok bety. For meg er han hvertafll en engel.

Taklet det og komme i nytt hus som en drøm og koser seg sammen med ungene.

Som dere ser er han verdens skjønneste lille gutt.

Han er med på det mest. Og det og ha han med på jobb går som en drøm. Han går gledeligt inn i bilen igjen når eg har luftet han og ingenting har har ødelagt uten om gnagebeina sine da.

Men noe må han jo få ha og gjøre på.

Lastebilene og alle folkene på Tnr ( der eg jobber nå) syns han ikke er skumle i det hele tatt. Virker som om han syns det er spennende rett og slett.

Og eg som var redd for at han kom til og pisse i bilen trenger ikke være redd for det hvertfall.

For det er ikke mange uhell han har hatt. kun 2 stk. Og det var pga eg var sent ute på leverings ruten min og rakk ikke tilbake så snart som eg hadde håpet på.

Men det var nok ikk ebar ehan som ble med hjem. Fox som er en mittelspitz ble også med. Men det er bare frem til mai. Da kommer oppdretteren til paul hjem igjen fra frankriket og kan ta seg av Fox igjen selv. Fox har nemligt ikke rabies vaksinen og kunne dermed ikke bli med. Hun er en kjempe trivelig frøken. Kanskje litt stresset men det kommer seg nok etter første løpetid tenker eg. Ungene stor koser seg hvertfall når de får ta henne med seg på en liten tur. Ihvertafll Vilde. Hu fikk for første gang idag gå tur med henne alene ned til farmor sitt hus og tilbake. Det gikk kjempe fint og eg tror Vilde vokste noen cm på det og få det ansvaret alene. Hu var hevrtfall kry som en hane når hu kom tilbake.

Hun heter egentlig Foxy hun også men det ble litt problematisk med to Foxy i hus så vi har kortet henne ned til bare Fox.


Planene med henne er at eg skal prøve og trene henne litt til og kunne stille henne ut. Så Anja ( Eigeren ) får sett om hun er noe og finne ut om hun kommer til og beholde henne eller ei. Hun er hvertfall veldigt i tvil. Siden hun var noe som samboreren hennes egetnlig ville ha. Men siden han døde for ikke så altfor lenge siden vet hun ikke om hun orker og jobbe videre med deres drømmer som de hadde for henne alene. Er derfor hun skal reise til frankriket nå også. For å komme seg vekk litt og slappte av. Eg gleder meg hevrtfall til hun kommer tilbake og vi skal reise for å levere Fox tilbake. For en herlige dame det er hun hvertfall..

Ellers kan eg jo fortelle at Rune driver fortsatt på med disse Pistol greiene sine. Og det er deiligt at han har funnet seg en hobby som han liker og drive med han også. Ikke så lenge til han kan kjøpe seg en egen pistol heller. Så eg får nok abre venne meg til tanken om at vi kommer til og ha sånne "stygge" saker i hus. Heldigvis så kommer han såklart til og skaffe seg skap som det skal obevares i.

Også må eg jo bare fortelle om Spor kurset som eg og Foxy dertok på før vi hentet Paul og Fox. det avr kjempe kjekt og detr er virkelig noe som vi vil jobbe litt mer med. Må bare få somlet meg til og kjøpe en sele til henne så skal det trenes. En ganske grei måte og aktivisere henne på når vi ikke kan gå de lange turene som vi hadde hatt lyst til når Rune går kveld. Så lenge hu får brukt hodet sitt rekner eg med at hu er fornøyd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar