Sider

fredag 1. februar 2008

1.2-08

Idag har vel egentlig dagen mer eller mindre vært handlingsfri. Kom på jobb og dagen gikk sin gang. Men ater engang kan ikke få sagt det nok ganger det er sååååå deiligt og begynne tidligt og være tidligt ferdige. Når eg kom hjem så hvilte eg litt i saccosekkene foran tv litt. Duppet vel kanskje litt av og. Heeeeerligt. Hentet ungene i 16 tiden i barnehagen og skapp samtidigt Vlde av hos Katrin. Ei jente i klassen. De koste seg og Når hun skulle bli hentet igjen ville hun ikke hjem nei. Men hun måtte jo bare det da. Tage og Are hadde sovnet foran tv så det var ikke så vanskligt og skjønne at de har hatt det gøy i barnehagen idag. Ellers har kvelden gått til og sitte her v dataen og laste opp bilder til dataen og legge noen av de inn på bloggen her. Har også langt til en ny link. Hjemmesiden til en fantastisk flott tispe som har vært til kjempe hjelp for Paul og hans skepsis til fremmede store hunder. Slenger ved noen bilder fra første gangen de traff hvarandre. Paul brukte så mye som 1 time på og bli trygg på henne. Men nå er han overlykkelig for å få leke med henne igjen. Hun har et nyyyyydelig kroppspåk og har som sagt vært til kjempe hjelp. Og om noen er intr så kommer det nok sikkert valper på henne også om ikke så altfor lenge. Det skal bli gøy. De er så sinnsykt søte som valper. Kan ikke akkurat si det om alle de voksne men Alexis kan en virkelig si er søt og nydelig. Og DET er det ikke noe eg sier uten og mene det.

Imorgen er det tid for utstillingskurs. Med det været som er mld kan det jo bli intr. Satser på at kameraet blir med og at det vil bli blogget om i morgen.. Og nuh er det nok snart tid for night night.3 kommentarer:

  1. Takk for masse skryt av Alexis! Må seie meg helt enig:) Og Paul er en skikkelig gogutt! Lykke til videre med han. Gleder meg til trening på søndag.

    SvarSlett
  2. Så herlige bilder! :D

    Ane & kreka

    SvarSlett