Sider

onsdag 12. mars 2008

Bilde raaaas.

Nå er det igjen en stund siden det har skjedd noe på siden her. Derfor kommer det et bilde ras her. Vært sykemld 1 uke og det har vært litt deiligt meg og litt kjedelig hehe. Men Anja klarte og dra meg ut et par dager. Der vi gikk veldig rolige tusle turer. Var utstlitt når eg kom hjem igjen da men hundene fikk hvertfall kosa seg. Ene dager ruslet vi til Ryvarden fyr. ( dere kan lese om det på pradapuff bloggen også) Uheldigvis ligger ikke bildene i helt rett rekkefølge og sånne ting men de kommer hvertfall på bloggen hehe.


Når vi hadde satt oss i bilen fikk vi se en flott "båt" full lastet m høy. Skulle sikkert til en øy eller noe m høy til sauene sine eller noe. Snålt var det hvertall og se den. Når vi kom fram til fyret så ikk vi se minnes steinen til de som omkom i sleipner ulykken. Ganske fin stein igrunn. På toppen var det mennesker som står samlet i sorgen.


På den ene siden av steinen var det "speil" og det måtte eg bare ta bilde av hehe. Noen som ser en kritt hvit Pradapuff vedsiden av steinen på venstre side.. Det var en "litt" sterk sol hehe.
Ved Fyret prøvde eg og å ta et bilde av Anja og Prada. Men solen ødela bildet litt igjen hehe.
Dette bildet ble ganske bra syns eg.
Noe som er typisk og se er Anja igang med og ta bilder hehe. Det blåste en del og sjø spruten bare måtte hu ta bilde av hihi.. Her ser dere også hvordan minnes steinen virkelig ser ut.
Fine Foxy som lukter et eller anna igjen. Kanskje reven som vi fikk et bitte lite glimt av?? Men seffers ikke rak og ta bilde av hehe.
En annen dag gikk vi en liten kose tur innover Erve. "ifarta" bildene mine blir ikke så bra hehe.


Hvem sier en Hulder må være "menneskelig"?Herligt at våren er på vei. To tørste hunder. Stråååålende vakker vår sol i skogen.

Prøver og leker litt m Kameraet. Nå har Paul blitt større en Foxy og. De vokser altfor fort valpene. Ikke vare de igrunn, ungene og begynner og bli "faretruende" store nå.
Atter et forsøk m kameraet. Ikke så vellyket men syns vannet ble virkelig klart.

Ellers har Rune og gutta i huset jobbet en del ute. De har vært kjempe flinke og fått vekk masse mold på haugen vår. Det er meningen hele haugen skal bli et berg bed. Også skal vi se om vi ikke kan lage en skikkelig ute plass til sommeren. Om vi får råd. Vi får se.Whee våren er virkelig på vei.

Også må vi jo ta bilde av geitene når de står så fint og trygler om oppmerksomhet hehe.

Og tilslutt et "gamelt" bilde av Paul m snø sjegg hehe.


3 kommentarer:

  1. Den turen til Ryvarden var bare SUPER!!!!!!!

    SvarSlett
  2. Hei skal vera enig med Prada,de ser ut til å vara ein fin TUR !!!! De var mange fine bilder ,bare forsett og lek deg med kamra du.Du er FLINK !!!!!

    SvarSlett
  3. Hei igjenn de er stor framgang med haugen,de vil bli flått.Tøft bilde av geitene.

    SvarSlett