Sider

tirsdag 17. juni 2008

En fantastisk helg!!

Etter en laaaaaang natt på jobb, så var det bare og komme seg hjem og gjøre seg klar til at Anja skulle komme og hente oss. Det var tid for utstilling! Dobbel sådan, og de første utstillingene som Paul kunne få cert på. Så en kan si vi var rimelig spendte og gledet oss ihjel.Vel inn i bilen dro vi avgårde til Frafjord hytte utleige. Det ligger et lite stykke lenger inn en Oltedalen der utstilingen skulle være.Frøken GPS var koblet på og Anja klar for å diskutere og kverulere om hvor vi EGENTLIG skulle. Eg derimot prøvde og få en liten høneblund. Noe som ikke var så veldig lett egentlig. Men flott utstikt på veien hadde vi hvertfall.

Vel fremme i hytten ble vi gledelig overasket over hvor flott det er der inne. En kan si det sånn at og stå opp til denne utsikten er virkelig noe som en ikke kan klage på nei.

Mamma og Kari kom også etterhvert. Eg sov da og det må eg innrømme at var utrolig deilig.Kvelden gikk til en del pels stell så klart men også en del snakk og noe drikke til kos. En herlig middag/kvelds laga vi oss også.Lille Foxy til mamma var ferdig med løpetiden, men hundene til Kari merket at noen lukter satt igjen enda. Så de falt jo pladask og gjorde sine MANGE tapre forsøk på og verte henne opp.Så var dagen der for at vi skulle stille de. Paul fikk 1 kval og 1 konk i juniorklassen. Og ble 2 beste hann hund. Han ble slått av en hund som er eldre en han og som kalles Zappa. Han ble faktisk champion denne dagen. Paul fikk også HP. Og en kjempe kritikk.

HEr får han certet sitt. Og mat mor er så fornøyd atte. Dette var søndagen.

Og då måtte me jo såklart leke litt. Sjekk leonbergeren bak. Den ser jo ut som om vi hadde mistet all forstand.

Mamma stillte Foxy selv på lørdagen og da ble det CK, Cert og Bir. Med en herlig kritikk..På søndagen var det Stian som fikk æren av og stille henne. Og hun er jo så enkel at hvem som helst kunne tatt henne med seg.

Og når vi ikke er i ringen sitter vi og snakker "dritt" og ser på de andre som stiller så klart.Ene collien til Kari. Han er en flott herremann, som faktisk ble Bir begge dagene, og søndagen ble han faktisk 4 Big også. Kjempe resultater.

Stian skulle egentlig ikke stille hund i helgen men jaggu fikk han nok og gjøre, og her er han i ringen med Prada. Hun fikk CK begge dagen, men søndagen klarte hun jaggu meg og gå straka vegen opp til Bir og fikk sitt andre cert.

De andre tok MYE mer bilder og sånn en meg så om dere vil se mer fra helgen ta en titt innom mammas blogg og ikke minst Anja sin. Rekner med at det kommer litt på hjemmesiden til Kari og Colliene også etterhvert.


13 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 2. that doesn't happen everyday. wish you all the best.

  SvarSlett
 3. Considering the fact that it could be more accurate in giving informations.

  SvarSlett
 4. The owner of this blog has a strong personality because it reflects to the blog that he/she made.

  SvarSlett
 5. Baw, kasagad-sagad sa iya ubra blog!

  SvarSlett
 6. The nice thing with this blog is, its very awsome when it comes to there topic.

  SvarSlett
 7. What a great moment of reading blogs.

  SvarSlett
 8. All I can say is nothing because your blog is not interesting to read.

  SvarSlett
 9. It could challenge the ideas of the people who visit your blog.

  SvarSlett
 10. I agree with you about these. Well someday Ill create a blog to compete you! lolz.

  SvarSlett