Sider

tirsdag 26. august 2008

Så kommer endelig oppdateringen fra NKK drammen turen vår.

Vi kjørte av gårde på formiddagen og hadde heldigvis husket og ha med både hund og startnr. Det VIKTIGSTE!

Gps guidet oss på noen horrible veier, som helt sikkert var kortere, men ihvertfall ikke bedre. Men flott natur var det sikkert.

Etter den lange turen med mange stopp, så kom vi omsider frem til Rune's Familie. Skulle overnatte hos hans Onkel Lasse.

Og der hadde de nettopp fått seg en søt liten puse katt. Som var på oppdagelses ferd for å bli kjent.

Disse frøknene her var IKKE så glade for nykomlingen i huset. Men veldig glade for å se oss.

Også var hun ene så flink og legge seg perfekt til i en stol så eg kunne knipse noen bilder av henne. Utrolig søte er de. Men ikke helt rasen for meg tror eg.

Så er dagen der. Etter en god middag og veldig hyggelig selskap på Fredagen, sov en som ein stein. Og våknet, tok meg en dusj og fikk nytraktet kaffi og frokost. Den perfekte start på en stråååålende dag.

Vi ankom plassen i passelig tid. Og TAKK OG LOV for at vi fikk låne telt av Kari. Det var mld regn med det var strålende fint vær og det var herligt og ha et telt og krype inn i for litt skygge.

Der traff vi også Anja oppdretteren til Paul, hun var der med halvsøsteren til Paul. Nydelige Feeby. Hun har bare en helt RÅ farge.

Så er det tid for å presstere i ringen. Fin stasen er på og Paul gred etter alle kunstens regler. Han er m andre ord verdens flotteste hund, såklart. Etter min meninge hvertfall.

Her kommer vi tilbake lykkelige over og ha fått CK og klar for å vente til vi skal konkurrere om beste hannhund. Eg visste at certet var i boks allerede da, siden det faktisk bare var Paul som ikke var Champion.

Dette er kull søsteren til Paul. Caramell. Hun har fått de samme deilige fargene som han og er jo bare kjmpe søt. Håper hun fortsetter og stille henne. For hun vil nok kune komme langt hun der.

Så klare for beste hannhund bedømming.

Det ble "sisteplass" 4 BHK. Men eg hadde ikke reknet med noe annet heller. Han trenger tid på og utvikle seg enda mer, også har vi vært litt på latsiden ang trening og trim i sommervarmen, pluss det tok tid før vi kom ignang etter en skade i poten som han fikk. Heldigvis gikk det kjempe fint.

Søstern til Paul i ringen. Hun fikk dessverre bare en blå sløyfe, hadde visst ikke så lyst å vise tennene sine til den game engelsk damen, Jean Lanning. Men med litt trening så kommer det seg kjempe fort.

Også MÅTTE eg bare ta bilder av denne lekkerbisken her. En utrolig flott tispe. Anaya Depris et eller anna som eg ikke kommer på nå dessverre. Men skal nok følge med den frøkna der, i fremtiden.

Så er det klart for halvsster Feeby. Hun rasket til seg et ert hun og, og ble 2 BTK.

Utrolig kult at to hunder fra det oppdrettet der dro hjem med hversitt cert.

Utrolig deilig "Look" på henne. Ser mye av det samme som Paul har faktisk.

2 kommentarer:

  1. Hei.
    De var mange fine bilder her.
    Dei er da sjønne hundene til Lasse.

    SvarSlett
  2. ååååååååh så myk og god Paul så ut! *trykker trynet inn i pelsen og spytter ut litt hårdotter*

    SvarSlett