Sider

mandag 22. februar 2010

Kjell Propell komt hjem

Så var dagen endelig her!! Eg og Anja var oppe lenge før fuglene i det hele tatt vurderte og de skulle slippe en aldri så liten vindskit. Det var rett og slett "fryktferdelig". Men SOm vi gledet oss, smurte ferdig nistematen vi hadde tenkt og ha med oss pakket hunder i bilen og kjørte avgårde i halv 5 tiden på morgen kvisten. Turen tok jo sin tid, men preiken gikk fint og sommerfuglene var forferdeli aktive i magen.

DETTE kan vi vel kalle blåfjell? Nydelig hvertfall. På tross av heller dårlige kvalitet på bildet hehe.

Husker ikke helt hva det het her. Men på veien kom vi hvertfall til en plass der de hadde laga div snøskulpturer. Og de MÅTTE vi bare ta bilder av rett og slett.

Denne var bare helt UTROLIG. Fantastisk nydelig.

Vel fremme i Bø. Trosset vi ISKALD vind og enorme mengder snø. Men frem i hallen kom vi omsider og der var det tid for kontrakskriving.

Var synd vi ikke fikk mer tid til og være der en stund. Det var kjempe kjekt og treffe på Ann Kristin igjen. Men hun skulle på møte med CC klubben, og vi hadde tross alt en nokså lang vei hjem og kjøre også. Og stakkars Annki fikk hentet hundene og fikk vel knapt sagt "hadet" til de engang før vi stakk avgårde. Med hver sin hund inni jakkene våre. Det var grusomt kaldt.

Siste tissepause. Kjell syntes det var veldig gøy og få strekke litt på bena og kose seg litt, mens Punky derimot ønsket snøen helt andre plasser.

VIL ikke sitte her.. Leke meeeeer.

Lang om lenge og lenger en langt. Kom vi omsider hjem, og undene syntes det var kjempe stas at han endelig var kommet hjem. Og det ser det jammen ut som om han syntes han og. For unger DET er gøy det!!

Vi var slitne og trøtte begge to og sovnet sammen på sofaen. Og det var så herligt atte. Så når kl ringte TIDLIGT var vi vel lite lystne på og dra avgårde til jobb begge to. Men vi kom oss da opp omsider begge to.

Skal hjelppe deg og ta sokkene på eg.. de lukter utroooolig godt hahaha

Vel fremme på jobb og etter at eg hadde kjørt den elektriske ruten til disse elektrikerene, fant eg ut at nå hadde han fått sovet nok og tok han med meg inn i lastebilen. Og DER luktet det masse rart der..

En vaske ekte KING OF THE ROAD!!

De plassene vi for og leverte fikk han komme ut og "hjelpe" til. Det var en oppgave han tok skikkelig seriøst. Spesielt det og sjekke at mammsen sine skolisser var skikkelig knyttet. Må passe på så ikke snufler i de vettu. Og overalt sjarmerte han kundene i senk. De syntes han passer godt inn i rollen som sidesjåfør. Og må si meg enige i det. Han tok dagens oppgaver på strak arm og var ikke redd for noe. Skulle nesten tro han hadde vært med på dette her før.

Hjemme igjen. Var Paul og Foxy veldig glade for å se hvertfall meg igjen. Han Bølle er ikke heeelt sikker på hvordan han skal håndtere dette lille merkverdige vesenet som er så tøff og frekk og kjefter på han når han vil leke litt m Foxy hjemme. Så rekner med at det vil bli noen dager med furting fra han ja. Foxy derimot prøver så forsiktig hun kan og gjøre som han vil. Det vil nok ikke ta lang tid før Kjell er selve sjefsbølla her tenker eg. Han gjør nå mer eller mindre som han vil med de to andre. Sånn utenom at han syntes de er litt store og skumle og vil helst ha 10 cm avstand hehe.

Etter middagen idag var det tid for tissing.. liksom.. Virket ikke heeeelt som han er enige med meg om at nå som det er så kaldt ute er det best og tisse fort og komme seg inn. Er sikker på at han holder seg alt han kan for å få være bitte litt lenger.

Kjapp liten propell og vettu.. UMULIG og få tatt bilder av omtrent.

Og nå har vi tenkt og traske i seng begge to, og lade batteriene for enda en dag med leveringer. Ser ut som det blir "lang" tur til Skånevik imorgen. Skal bli gøy, og se om han klarer og sjarmere de der inne like mye som de vi traff på idag.

5 kommentarer:

 1. Utrolig herlige bilder av han sammen med ungene! kjempegøy å se at han er så glad i dem.

  SvarSlett
 2. Kjempegøy å se bilder fra det første døgnet :D Må si han kler rollen som copilot i lastebilen helt perfekt :)

  SvarSlett
 3. Annki.. Jepp han tar virkelig den rollen alvorligt. Så der vi kommer for å levere blir han rett og slett presentert som min nye kollega hehe..

  SvarSlett
 4. Sicken fin liten kille!
  Jag hade planer på en nakenhund, men så föll jag för vår Bella, som nu är 5 månader. Njut av Kjell Propells valptid<3
  Hoppas att ni kan komma till oss med alla hundar och barn. Kram Anne

  SvarSlett
 5. Heisann Anja. Kjempegrattis med nytt familiemedlem..
  En liten nydelig skøyer det der. Herlige bilder av han og ungene:-)
  Og for ikke og snakke om det der han sitter i førersete og ser ut:-)
  Lykke til med babyen, og kos dere.

  SvarSlett