Sider

søndag 14. februar 2010

Ølen utstillingen

På lørdag var det avgårdekåre til utstilling igjen. Ikke for å stille sjøl, men for å være cheerleader på Prada sin første utstilling i år. Det var fryktferdelig tidligt opp. kl 6 ringte kl, og til min STORE overaskelse kom eg meg faktisk opp. må være pga eg tenkte på stakkars Prada som ikke kunne reise den "lange" veien i Anja sin bil som mangle varmeapparat hhaha..

Prada var hvertfall SUUUUPER klar for utstilling, noe vi på toben hvertfall IKKE var. Men så er det vel ingen som noen gang har påstått at vi som driver m hundeutstilling ikke er gale.

Prada benyttet anledningen til og sove på vei innover, mens vi to andre satt nok og revurderte hele denne utstillingsdilla som vi har. Uansett det var en tur innom bensinstasjonen på knapphus for å hente kaffi og der oppdaget vi en helt ny brus.. DEN måtte såklart testes.

Og vel framme. Og ferdig rigget skulle Anja teste ut dette marakelse som såg fryktelig godt ut.

tadaaam Solo Lemon!!

Slurken tas og....

Den var fryyyktelig GOD, veldig sur og veldig "Sitron"

Arrgh så godt det var.. NÅ er vi våken og klare for utstilling. Bare synd det er maaaange timer til Prada's tur.

Mens vi ventet dukket det opp flere og flere. Og jaggu fikk vi hilse på en nusselig veeeeldig LITEN sak. Helt UTROLIG at eg i det hele tatt har hatt noe så lite i fanget. Det måtte såklart kvalifisere til et bilde. Denne lille "saken" ble faktisk BIR valp og hadde en laaaaaang dag i vente. hehe.

Steinar dukket også opp etterhvert. Og han hadde en sånn liten en han også. Så då måtte Anja ha et aldri så lite "paris hilton" øyeblikk.

Så her sitter hun og speider om det er noen som merker "hilton" øyeblikket hennes.

Var nå søte den også da..

"nabon" var en bergenser som hadde en HAUG m chihuahua. Og når det nærmet seg slutten for denne rasen i ringen kom denne lille lekkerbisken ut av buret sitt. SÅ mye pels og SÅ stilig farge. OG dommeren var heeeelt enige med meg.. Det er IKKE noe som heter FOR mye pels på en langhåret chihuahua.. Denne ble BIR og fikk også en laaang dag hehe.

Bare se så yndig den er. hadde de bare vært veldig MANGE str større skulle eg kaaaanskje vurdert noe så stiligt.

Senere kom det kineser folk ramlende inn. Og denne søte lille saken "ramlet" i fanget på Anja. Og vi hadde ikke noe som helst imot og være "barnevakt" på denne søte frøkna her. Hun er halvsøster til Prada på far siden, og har akkurat det samme deilige herlige gemyttet. Gjorde ingenting og være hos oss mens mamma'n var borte. Men så var det veeeldig gøy når mamma'n kom tilbake også da.

Prinssesse Prada ferdig frisert og klar for ringen.

Steinar har et lite "de galne har det godt " øyeblikk i ringen. Trooor det var denne som ble BIM, men er ikke helt sikker.

Resultatet for dagen ble 2 BTK.. Og det er ikke værst det til og være første utstillingen i år. Prada syntes det var så utrolig gøy og vøre igang igjen at hun hoppet og danset nesten hele tiden hun var der inne. Så nå satser vi på hun har freset av seg til det er tid for Manger utstillingen. der skal han Paul og, å vi krysser fingrene for at championatet er i boks då..

1 kommentar: