Sider

søndag 27. mars 2011

Ute dag.

Når en står opp til helt fantastiskk vår vær, skjer det noe med en. Var egentlig innstillt på å bare slappe av og ikke gjøre en dritt. MEN det ble totalt forandret med så flott vær ute som det var.

Det var bare og ta på seg arbeidsklær og komme seg ut. Vi har en del "skog" som skal vekk og forhåpentlig bli beite. Og et var bare til å ta med seg lighter, sag, og motorsag. Og sette igang.
Dette er da dagens prosjekt. Mye små kvist og sånn drit. Og ALT skal til slutt ende på bålet og bli fjernet.

 Are var også med som god hjelper. Men det er nok mest fordi at de ble lovet grilling straks bålet tok skikkelig fyr.
 Etterhvert kom de alle sammen for å hjelpe. Men de var vel litt uenigehet om hva som er hjelp og ikke da. For de var veldig flinke til og hjelpe til med og passe på at Stigen som ikke var i bruk faktisk er sterk nok OM den skulle bli tatt i bruk.
 Det var også veldig viktig at vi tok bilde av bikkjene. Så her hadde ungene bestemt seg for at det skulle bli tatt bilde av de sammen m hundene. Dessverre har ikke Kjell ro i ræven til og sitte stille så lenge så han var *phoof* bortevekk som et skudd.
 Det ble etterhvert skikkelig fyr på bålet. Etter mye om og men. MEN fyr ble det til slutt. Og da var det frem m marsmellows, pølser, brus og div anna kos. Og bare så dere vet det. Pølser grilla på bål smaler myyyyye bedre en vanlige pølser ifølge ungene hvertfall. Svidd marshmellows var visst de beste mente Tage. De ble det sånn crunch på visst nok.
 Når alle gikk inn og eg fortsatte med siste rest. Syntes tydligvis Foxy at det var fryyyyyktelig kjedelig og stå der helt alene i bånd. Sssåå hun fant vel ut hun skulle lage seg et hus eller noe sånn da tenker eg. Både hun og Kjell fikk komme inn etter at hun ble "busted" for det der. Og tror rett og slett de syntes det var litt deilig og for de sovnet ganske kjapt begge to.

Og straks bikkjene kom inn, kom det et annet husdyr på gården frem og. Dette er en av de to Kaninene som bor her på eigendomen. Løper frit og lever livet. Heldivis er begge hu'er så det blir ikke unger av det. Og om vinteren kan de gå inn på låven og finne seg mat og det de trenger de. Prøve og fange de vil hvertfall ikke gå lenger. De er nok blitt litt villere med tiden he he 

Sååå var all kvisten kappet opp pog samlet i hauger. Fikk brent opp nesten alt. Bare en haug igjen. MEN den tar eg ikke idag. Idag er våren vekke, og vinteren kommet tilbake. Så tenker det blir en deilig inne dag idag ja.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar