Sider

lørdag 2. april 2011

Oslo tur. Bransjerådsmøte

Så var det tid for bransjeråds tur igjen. Sitter i rådet for Gods i Norsk Transportarbeiderforbund, og er nå i storbyen.

Somle høna meg var "litt" sent ute for å ordne med fly billeter. SÅÅ etter litt styr og noen tlf, ble det til at eg måtte reise med fly dagen før selve møtet skal være. Men men, eg tenkte pytt pytt. Da får eg hvertfall tid til og stikke innom de to butikkene eg så lenge har hatt lyst til og kikke i. Som noen vet er eg veldig glad i orkideer, og planen var å stikke innom Orkide spesialisten for å se om de hadde noe spennande eg ikke allerede har. MEEEN den gang ei, butikken er lagt ned  og det er bare en nett butikk nå. :-( ( big time ) .

Den andre butikken som var målet, når eg fant ut at orkide'n ikke har butikk lenger, var Dragenshule.
Og gleden var stor når eg fant ut at den bare lå noen få hundre m fra hotellet eg ligger på. WOHOOO..

Så på tross av lite søvn og greier. Trasket eg avgårde for å finne butikken. Den friske luften gjorde godt og eg vandret litt i Karl Johan og såg på alle de "rare" menneskene her i de mer urbane strøk. Er ikke bare bare og være fra landet og få så mange inntrykk på engang når en har hatt lite søvn.

Uansett. Butikken ble lokalisert, og gleden var stor. For ikke og snakke om forventningene..
MEN de var ikke inærheten så store som skuffelsen eg fikk når eg fikk se selve butikken. :( Nettsiden er bare sååååååååå mye bedre. Men noe artigt hadde de jo såklart. Og det var gøy og få se noe av det de har på nett Live. Men som sagt det var ikke helt hva eg hadde forventet. Men fikk da kjøpt meg litt hår farge da.  Ja ja. Turen ble deretter på Delideluca for å finne noe frokost. Og BANG rett rundt hjørnet var det en butikk med MASSE kult!!! Bodymap RULER! De hadde masse forskjellige ting der. Men dessverre begynnte eg og bli trøtt og fant ut at eg får se om ikke eg tar turen der en annengang.. Når eg har myyye mer penger på konton.

Men noe ble da handlet som sagt. Kaffi ( veldig god ) Peanøtter ( ikke åpnet enda, er til ikveld ) Mer, m Grapefrukt & pasjonsfrukt nommenom! Calzone. ( ikke verdens beste frokost, men den duger.

Og hår farge. Om eg farger idag eller når eg kommer hjem er eg rett og slett ikke sikker på. Men hansker har eg hvertfall fått tak i .

 Aldri prøvd og farge med sånn type hår farge før. Men den var ikke så dyr og blir det ikke bra er det jo bare og klippe seg. Og prøve på nytt når håret har vokst ut igjen.
 Hotell rommet for de to neste nettene. Fullstendig brukende.
 Utsikten er det litt verre med får en si.
 OG om eg mot all formodning skulle begynne og kjede meg. Så har eg mer en nok gøy med meg og finne på. Strikke Marius genser til en nett venninde som har to nakne CC. Også holder eg på med en genser til Tage. Så skal ikke gå tom for ting å finne på.
Og nå skal eg ta med meg boken heksemesteren og slenge meg nedpå sengen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar