Sider

tirsdag 3. mai 2011

Gulljentene i Marius.

For en tid siden fikk eg i oppdrag å lage Marius genser til Gunn og Andy sine naken hunder. Willow og Pixie. Willow er "søstra" til Kjell og da er det helt klart eg ikke sier nei til et sånn oppdrag. Og ingen kan nekte på at de virkelig kler Marius.
Oppskriften er hentet fra Vikings ene oppskrift hefte. Hvilket nummer kommer eg ikke på nå. Oppskriften var sånn at genserene ble veldig vide under på magen. Og den første genseren som ble til Pixie ble veldig vid der. Derfor gjorde eg litt opp på oppskriften og prøvde meg på litt smalere mage parti. Og det ser ut til at det ble bedre. Men eg sendte nå begge avgårde i posten og krysset fingrene for at de ville bli fornøyde. Og det virker som om de ble det, men nå som eg ser Pixie sin på er ikke eg fornøyd. Så det vil nok helt sikkert dukke opp en ny i posten tenker eg.

Og idag kom det bilder av jentene med genserene på, så da syns eg det var på tide og blogge litt igjen og vise frem de to flotte jentene!

Willow

Pixie


Prinsessene sammen.

2 kommentarer:

  1. fu flate så fine!
    De marius plaggene passet såå godt på hundene syntes jeg! Nydelig :-)

    SvarSlett
  2. Neimen,har du strikket flere? Var det ikke du som strikket i knæsje farger på Marius utfordringa på bloggen strikkere da tro?

    Skikkelig stilige de der altså.

    SvarSlett